Ndihmo për një të ardhme dhe një jetë më të mirë.

Misioni ynë

dolor sit amet, consectetuer luptatum zzril delenit au gue duis dolore te feugait nulla facilisi. adipiscing elitse diam uismod tincidunt ut laoret dolore magna al quam erat volutpat ut wisi enim ad minim veniam.

Ngjarje dhe Kontribute
Dolor sit amet, consectetuer luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. adipiscing elitse diam uismod tincidunt ut laoret dolore

Filloi Maratona Sach Foundation

Dolor sit amet, consectetuer luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. adipiscing elitse diam uismod tincidunt ut laoret dolore magna aliquam erat volutpat ut wisi…

Mbjellja e pemëve në Fushëkosovë

Dolor sit amet, consectetuer luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. adipiscing elitse diam uismod tincidunt ut laoret dolore magna aliquam erat volutpat ut wisi…

Pakot esenciale të ndihmave

Dolor sit amet, consectetuer luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. adipiscing elitse diam uismod tincidunt ut laoret dolore magna aliquam erat volutpat ut wisi…